Küçük prefabrik ev modeli, Zenkaya

Zenkaya, hazır ev seçenekleri içinde öne çıkan, yüksek yalıtımlı duvarlarıyla korunaklı, şık ve modern bir prefabrik yapı örneği.

Japon Zen anlayışını ve Güney Afrika dilinde ev anlamına gelen "kaya" ismini adında birleştiren bu yapı, küçük prefabrik evler içinde tasarımıyla öne çıkmakta. Oturma odası diyebileceğimiz alanı gerektiğinde tamamen açık bir hale getirilerek kurulduğu bölgenin doğasıyla içiçe geçen ve insana rahatlatıcı bir his veren bu küçük prefabrik ev, aynı zamanda pratik ve modern teknoloji ürünleriyle donatılmış.

zenkaya prefabrik yapı genel görünüş

Zenkaya prefabrik ev modelleri 4 farklı seçeneği ile modüler parçalar halinde paketlenerek ya da son halini almış biçimde bir tır arkasına yüklenerek istediğiniz yere rahatlıkla teslim edilebiliyor. 20 m2'lik stüdyo tipinden, 61 m2'lik iki yatak odalı modeline kadar olan bu seçenekler, kullanıcılar için değişik alternatifler sunuyor. Oturma odası, yatak odası, mutfak, banyo ve tuvalet bölümleri, küçük ya da büyük bütün Zenkaya prefabrik evlerinde standart olarak bulunmakta.

Bu şık prefabrik evler için teslimat süresi, model seçeneklerine bağlı olarak 2-12 hafta olarak belirlenmiş. Zenkaya sitesinde planlar, fiyatlar ve teslimatla ilgili ayrıntılı bilgiler bulunmakta.

prefabrik evler iç dekorasyon ve tuvalet

prefabrik evler imalat ve taşıma

ev planları

Etiketler: küçük prefabrik evler
img

Bu konuyla ilgili [ 0 ] yorum yazılmış.