Modern ve lüks prefabrik ev tasarımı, Glenburn House

modern ve çağdaş prefabrik evGlenburn House, Avustralya kırsalında konumlandırılmış ve tasarımı mimar Sean Godsell tarafından yapılmış bir prefabrik ev örneği.

Godsell'in kendi deyimiyle basit, açık ve karışık olmayan bir yapıya sahip olan bu çağdaş prefabrik ev, modern ve endüstriyel stilleri harmanladığı tasarımında oldukça gelişmiş bir lüksü de barındırmakta.

Yenilikçi ve modern bir çok prefabrik ev tasarımda olduğu gibi Glenburn House da yeşil ev olarak tabir edilen bir takım özelliklere sahip. Bunların içinde evin içindeki sıcaklık dengesini koruyan çift camlı pencereler, güneş enerjili su ısıtma sistemi ve yağmur suyunu toplayarak yeniden kullanımına olanak veren bir geri dönüşüm sistemi bulunmakta.
Sean Godsell

modern prefabrik ev resimleri

prefabrik ev dış cephe

prefabrik ev yatak odası

modern prefabrik ev iç tasarımı

prefabrik ev banyo ve tuvalet
img

Bu konuyla ilgili [ 4 ] yorum yazılmış.

Adsız

Ben de istiyorum bundan... Çok güzelmiş bu ev. Prefabrik evlerin ne kadar güzel olabileceğini bu site sayesinde öğrendim. Teşekkürler emeğiniz için.

Adsız

BEN ŞİLE AGVA KURFALLI KÖYÜNDEKİ ARSAMA PREFABRİK VİLLA YAPTIRMAYI DÜŞÜNÜORUM BU KONUDA BANA YARDIMINIZI BEKLERİM... EN KISA SÜREDE YAPTIRACAGIM İÇİN BİRAZ ACELE ETMENİZ ADINA RİCA EDERİM... and_dark_street@hotmail.com

prefabrikyapi.blogspot.com

Merhabalar,

Sitemiz herhangi bir şirkete bağlı değildir ve prefabrik ev yapımı ile uğraşmamaktadır. Sadece dünyadan modern prefabrik ev örneklerine yer verilmektedir.

Ilginiz için teşekkürler.

Adsız

Bu tasarımların daha ayrıntılı fotoğraflarını ve proje detaylarını nasıl bulabiliriz?