Gizlilik Sözleşmesi

GİZLİLİK SÖZLEŞMESİ
http://prefabrikyapi.blogspot.com/ sitesi olarak kişisel gizlilik haklarınıza saygı duyuyor ve sitemizde geçirdiğiniz süre zarfında bunu sağlamak için çaba sarfediyoruz. Kişisel bilgilerinizin güvenliği ile ilgili açıklamalar aşağıya eklenerek bilginize sunulmuştur.

KAYIT DOSYALARI:
Birçok standard web sunucusunda olduğu gibi http://prefabrikyapi.blogspot.com/’da istatistiksel amaçlı log dosyaları kaydı tutmaktadır. Bu dosyalar; ip adresiniz, internet servis sağlayıcınız, tarayıcınızın özellikleri, işletim sisteminiz ve siteye giriş-çıkış sayfalarınız gibi standard bilgileri içermektedir. Log dosyaları kesinlikle istatistiksel amaçlar dışında kullanılmamakta ve mahremiyetinizi ihlal etmemektedir. Ip adresiniz ve diğer bilgiler, şahsi bilgileriniz ile ilişkilendirilmemektedir.

REKLAMLAR
Web sitemizi ziyaret ettiğinizde istatistik amacıyla tarafımızca veya reklam partnerlerimizce bilgisayarınıza çerez bırakılabilir. Bu çerezler bilgisayarınıza zarar vermez. Internetteki ve/veya sitemizdeki davranışlarınız için istatistik tutmak amacıyla web tarayıcınıza yerleştirilir. Ayrıca yine istatistik ve favorilerinizi tespit etmek amacıyla açtığınız oturumlar ve kullandığınız ip’de kayıt altına alınmaktadır. Bu bilgileriniz satılmaz, amacı dışında kullanılmaz.

İLGİ ALANINA DAYALI REKLAMCILIK
Web sitemizi ziyaret ettiğiniz zamanlarda reklam hizmeti vermek için üçüncü taraf reklam şirketlerini kullanabiliriz. Söz konusu şirketler, bu sitelere ve diğer web sitelerine yaptığınız ziyaretlerden elde ettikleri (adınız, adresiniz, e-posta adresiniz veya telefon numaranız dışındaki) bilgileri ilginizi çekecek ürün ve hizmetlerin reklamını size göstermek için kullanabilir. Bu uygulama hakkında bilgi edinmek için ve söz konusu bilgilerin bu şirketler tarafından kullanılmasını engellemek üzere seçeneklerinizin neler olduğunu öğrenmek isterseniz http://www.networkadvertising.org/pdfs/NAI_principles.pdf (PDF) belgesinin A Eki’ne bakınız.

Bu internet sitesini kullananlar yukarıda belirtilen şartları kabul etmiş sayılırlar.

KİŞİSEL BİLGİLERİNİZ
http://prefabrikyapi.blogspot.com/ sitesini kullanırken, bizimle kendinize ait bazı bilgileri paylaşıyorsunuz. Internet üzerindeki gizliliğinizin emin ellerde olduğuna güvenebilirsiniz. http://prefabrikyapi.blogspot.com/ web sitesi üzerinden sizinle ilgili olarak toplanan hiçbir bilgi, hiçbir surette üçüncü şahıslarla paylaşılmayacaktır. http://prefabrikyapi.blogspot.com/ sitesi, veri tabanında sakladığı e-posta ve kişisel bilgileri hiç bir koşulda satmayacağını, üçüncü şahıslarla paylaşmayacağını garanti eder.

DIŞ BAĞLANTILAR
http://prefabrikyapi.blogspot.com/ sitesi, sayfalarından farklı internet adreslerine bağlantı vermektedir. http://prefabrikyapi.blogspot.com/ link verdiği, banner tanıtımını yaptığı sitelerin içerikleri, ürünleri, hizmetleri veya gizlilik prensiplerinden sorumlu değildir. Burada bahsedilen bağlantı verme işlemi, hukuki olarak “atıfta bulunma” olarak değerlendirilmektedir. Bu sitelerden bilgi indirmek fikri mülkiyet haklarınızı zedeleyebilir veya bilgisayarınıza virüs girmesini sağlayabilir. Bu siteden ayrıldığınızda diğer sitelerin gizlilik politikasını ve kullanım kayıt ve koşullarını okumalısınız. Bizim sitemiz olduğunu iddia eden veya benzeyen sitelerin (e-posta ile bağlantılı olanlar dahil) güvenilirliğini sorgulamalısınız.

SİTE ADRESİ
Bu gizlilik politikası yalnızca http://prefabrikyapi.blogspot.com/ adresinden ulaşılan siteler için geçerlidir.

Kullanıcılara hizmet verebilmek için gereken kişisel bilgi sadece belirtilen amaç doğrultusunda kullanılacaktır. http://prefabrikyapi.blogspot.com/ gerekli gördüğünde Site ve/veya Gizlilik Sözleşmesi’nin hükümlerini değiştirme hakkını saklı tutmaktadır. Bu Sözleşme'yi düzenli olarak okuyarak yapılan değişikliklerden haberdar olmalısınız. Yapılan tüm değişiklikler düzenlenmiş olan sözleşme siteye yüklendiği andan itibaren geçerlidir. Bu siteyi kullanmayı sürdürmeniz bu belgenin içeriğini anlayıp kabul ettiğiniz anlamına gelmektedir.

GARANTİ
Web sitemizin içeriğindeki bilgilerin doğruluğu ve güncelliği sürekli kontrol etmektedir. Ancak, ilgili hizmet ya da bilginin güncel durumu ile sitemizde yer alan durumu arasında farklılık olabilir. Sitemizdeki bilgilerin doğruluğunu ya da güncelliğini etkileyen hatalar, problemler ya da sorunlar meydana gelebilir. Sitemizdeki bilgilerin doğruluğu, güncelliği, şartları, kalitesi, performansı ya da belli bir amaca uygunluğu hakkında sitemiz ya da sitemizin hizmet ve servislerinden yararlandığı üçüncü partiler tarafından herhangi bir garanti verilmemektedir.

BU BİLGİLER, "OLDUĞU GİBİ", DOĞRUDAN VEYA DOLAYLI ŞEKİLDE, HERHANGİ BİR GARANTİ VEYA BELLİ BİR AMACA YÖNELİK KULLANIM GARANTİSİ OLMAKSIZIN, KABUL EDİLMELİDİR. BU BİLGİLERİN TİCARİ NİTELİĞİ, BELLİ BİR AMACA UYGUN OLMASI, SORUMLULUK SINIRLARININ KISITLANMASI GİBİ DURUMLARDA, BU WEB SİTESİNİN HAZIRLANMASINDAN, GÜNCELLEŞTİRİLMESİNDEN VE SUNUMUNDAN SORUMLU HERHANGİ BİR TARAF, BAĞLANTILARIN VEYA VERİLEN BİLGİLERİN ERİŞİM, KULLANIMA KAPALI OLMASI VE HASAR DURUMLARIYLA BAĞLANTILI OLARAK , DOĞRUDAN VE DOLAYLI OLARAK, HİÇBİR ŞEKİLDE MESUL TUTULAMAZ. TARAFLAR, WEB SİTESİNE ERİŞİM ERİŞİME KAPALILIK , İÇERİKTE YER ALAN BİLGİLERİN İNDİRİLMESİ, YÜKLENMESİ VE KULLANIMIYLA BAĞLANTILI OLARAK, DOĞRUDAN, DOLAYLI VE ÖZEL DURUMLARDA, VE BUNLARIN SONUCUNDA ORTAYA ÇIKABİLECEK CEZAİ NİTELİKLERE HAİZ DURUMLARDA VE SADECE BUNLARLA SINIRLI OLMAKSIZIN, HİÇBİR ŞEKİLDE SORUMLULUK ÜSTLENMEZ. WEB SİTESİNİ İZLEYEN KİŞİLERİN, ÜRÜNLER VE HİZMETLER HAKKINDA VERİLEN BİLGİLERE GÜVENMESİ, WEB SİTESİNİN, SİTE SUNUCUSUNUN VE İÇERDİĞİ BAĞLANTILARIN KULLANIMI, WEB SİTESİNE ERİŞEMEME, WEB SİTESİNİN KULLANIMI SONUCUNDA DOĞRUDAN VEYA DOLAYLI OLARAK ORTAYA ÇIKABİLECEK HER TÜR KAYIP, MASRAF, MALİYET VE AŞAĞIDAKİ SEBEPLERDEN KAYNAKLANABİLECEK DURUMLARLA İLGİLİ OLARAK SORUMLULUK KABUL ETMEZ: A) BİLGİSAYAR VİRÜSLERİ B) YAZILIM HATASI

İLETİŞİM
http://prefabrikyapi.blogspot.com/ sitesinde uygulanan gizlilik politikası ile ilgili; her türlü soru, görüş ve düşüncelerinizi bize prefabrik[at]yahoo.com adresinden iletebilirsiniz.
img