Prefabrik kulübe, Romero Balıkçı Evi

Rocio Romero, çeşitli büyüklüklerde ve farklı yerleşim biçimlerine sahip prefabrik yapılar dizayn eden bir tasarımcı. LV serisi prefabrik ev tasarımlarıyla tanınıyor.

Bu seriye ait prefabrik yapılar, modüler ve esnek şekillendirme özellikleriyle farklı ihtiyaçları olan kullanıcılar açısından değişik seçenekler içeriyor. Yine LV serisine ait bu prefabrik yapı ise bir evden çok kulübe ya da baraka havasında. Evin iç yapısı daha çok günübirlik ya da bir kaç saatlik kullanımlara uygun olarak tasarlanmış. Balıkçı evi olarak adlandırılan bu tasarım, yapısı ile üstlendiği bu işlevi rahatlıkla yerine getiriyor.

Bu küçük prefabrik yapı yalnızca 29 metrekare büyüklüğünde olmasına rağmen uygun yeri olanlar için rahatlıkla yazın açık hava ofisi, stüdyo, çocuklar için oyun evi ya da misafir ağırlamakta kullanılabilecek yeterliliğe sahip. Ahşap ve metal kaplama kullanılan bu prefabrik yapının en güzel özelliklerinden biri de "kendin yap" tarzı bir tasarıma sahip olması. LV balıkçı evi 2 kişiyle bir haftasonu süresi zaman harcayarak kurulabilecek bir kit halinde düzenlenmiş. Maliyeti ise yaklaşık 20.000$ civarı

prefabrik kulübe dıştan

prefabrik ev iç görüntü

romero fish camp house

prefabrik yapı iç görünüm
img

Bu konuyla ilgili [ 0 ] yorum yazılmış.