İşletmeler için modern prefabrik yapı eklentisi

Magic Box çeşitli amaçlarla kullanabileceğiniz, basitçe kutu formuna sahip, modern, eğlenceli ve estetik bir prefabrik yapı.

Çoğu zaman prefabrik olarak düşündüğümüzde yerleşim ya da depolama amaçlı yapılar aklımıza gelmekte. Magic Box ise size bahçenizde, avlunuzda, çatınızda ekstra bir alan sağlıyor. Ya da pratik bir prefabrik ofis halini alıyor.

Tasarımcıları bu yapıyı "çok yönlü bir kutu" olarak adlandırmayı tercih etmiş. Kendi deyimleriyle bu basit ve şeffaf yapı, prefabrik evler ile ilgili anlayışı değiştiriyor. Yenilikçi bir yaşam ve iş alanı yaratıyor. Belki Türkiye'deki anlayışla bu yapının oturum amaçlı kullanılması pek düşünülür bir şey olmasa da, iş amaçlı kullanım alanları için ideal olabilir. Özellikle hizmet seköründeki işletmeler için, ana binalarına ya da teraslarına ekleyebilecekleri ikinci bir alan olarak.

cafeler ve oteller için prefabrik yapı örneği

Kullanıcı tercihlerine bir göz attığımızda bu prefabrik yapının özellikle cafeler, lokantalar ya da oteller için seçildiğini görebiliyoruz. İşletmenize farklı bir değer katabilecek bu prefabrik ofis diyebileceğimiz yapı ile ilgili bilgiye, firmanın sitesinden ulaşabilirsiniz.
Magic Box Inc.

modern prefabrik evler

cafeler ve oteller için prefabrik yapı örneği

Magic Box, Jun Ueno, prefabrik ev, yaratıcı ve modern prefabrik yapı, eklenebilir oda, prefabrik ofis
img

Bu konuyla ilgili [ 0 ] yorum yazılmış.