Konteyner ev modeli, Port-a-Beach tatil evleri

Konteyner ve ev kelimelerini barındıran en güzel örneklerden biri Port-a-Beach, konteyner tatil evi.

Cecile Bonnifait ve William Giesen tarafından tasarlanan bu prefabrik yapı, Yeni Zelanda'nın tarihi ve kültürü içinde önemli bir yere sahip olan ve bach adı verilen küçük plaj evi modellerinden biri.

20'lik olarak tabir edilen, 5.9 metre uzunluğa ve 2.35 metre derinliğe sahip konteyner modelinden uyarlanmış bu ev, küçüklüğünün verdiği dezavantajları yapıya eklenen ve dışa doğru açılan çıkmalarla aşıyor. Bu özellikleri sebebiyle de daha önce sitemizde yer alan diğer prefabrik ev modellerimizden biri olan All Terrain Cabin modeliyle benzerlikler gösteriyor.

konteyner ev model görünümü

Prefabrik evlere örnek olabilecek bu yapı, küçüklüğü, taşınabilirliliği, çevreyle uyum sağlaması ve normal evlere göre maliyet avantajı ile alternatif bir yaşam biçimi arayanlara güzel bir seçenek sunuyor. Tamamen çelik dış kaplamayla yapılan Port-a-Beach, küçük olmasına karşın, tasarımındaki farklılıklar nedeniyle 4 kişilik bir ailenin yerleşimine olanak sağlayabiliyor. Tatil bittiğinde ise yapmanız gereken tek şey, prefabrik evinizin dış panellerini kapamak ve evinizi güvenlik altına almak.

konteyner evin iç dizaynı

konteyner ev iç görünüm

konteyner ev dış görünüm

Etiketler: konteyner ev, küçük prefabrik ev
img

Bu konuyla ilgili [ 0 ] yorum yazılmış.